Opinie o starożytnym kocie

Drevny kocur - Opinie

Na Promenadach Wrocławskich otworzyła się pizzeria Dough it 2.0. Ma ona kusić wrocławian klasycznymi pizzami na pomidorowym i białym sosie, ale też mniej popularnymi we Wrocławiu pozycjami takimi jak pizza fritta czy gourmet. Jesteście ciekawi jak wygląda lokal, co zjadłem i ile zapłaciłem? Wszystkiego dowiecie się z tego wpisu!

Lokalizacja i wnętrze

Restaurację Dough it 2.0 znajdziemy na Promenadach Wrocławskich, przy ul. Zakładowej 26b/LU2. To nowa i skończona już dzielnica, zlokalizowana praktycznie przy samej Odrze. Tutejsi mieszkańcy na brak gastronomicznego wyboru raczej nie muszą narzekać i cieszy fakt, że otwierają się tu nowe koncepty. Jednym z nich jest właśnie Dough it 2.0.

Sam lokal jest raczej skromny. Znajdziemy tu kilka stolików i miejsca z hokerami przy oknie. Wnętrze zdominowane jest przez kolory pomarańczowy, zielony oraz szary.

Co zjemy?

Karta w Dough it 2.0 jest krótka i konkretna. Znajdziemy w niej pizze na sosie pomidorowym, pozycje na sosie białym oraz propozycje, które nie są we Wrocławiu aż tak popularne czyli pizze fritta i gourmet. Na deser możemy pozwolić sobie na włoskie cannoli lub lody.

Generalnie nauczony doświadczeniem, podczas odwiedzania nowych pizzeri powinienem próbować najbardziej podstawowych wersji pizzy.

Opinie użytkowników

Średnia opinia: 4.16/5.

Dariusz Sikora
4/5

Karta menu Drevny Kocur jest krótka, ale konkretna, oferując różnorodne propozycje, które nie są typowe dla Wrocławia.

Anna Włodarczyk
3/5

Moje doświadczenia kulinarne w Dough it 2.0 były pozytywne. Pizza fritta była syta i smaczna, a pizza gourmet z tatarem była interesującym połączeniem smaków. Jednak nieco uciążliwy zapach w lokalu mógłby być poprawiony. Overall, warto odwiedzić to miejsce dla nietypowych doznań kulinarnej.

Jolanta Nowakowski
4/5

Restauracja Drevny Kocur oferuje wyjątkowe i nieoczywiste smaki pizzy, które zaskakują pozytywnie.

Roman Wróbel
4/5

Składniki używane w pizzerii Drevny Kocur są wysokiej jakości, co przekłada się na intensywność smaku i satysfakcję z jedzenia.

Barbara Wieczorek
4/5

Mimo skromnego wnętrza, atmosfera w Drevny Kocur jest przyjemna i sprzyja delektowaniu się wyjątkowymi smakami włoskiej kuchni.

Henryk Szymański
4/5

Pizza fritta w Drevny Kocur to smaczny street-foodowy posiłek, który z pewnością zaspokoi głód i podbije podniebienia.

Stanisław Kowalczyk
5/5

Pizza fritta oraz pizza gourmet to pozycje, które zaskakują kontrowersyjnymi składnikami, ale zachwycają smakiem.

Dariusz Pawłowski
5/5

Wnętrze restauracji jest skromne, ale przytulne, co sprawia, że można tam miło spędzić czas.

Agnieszka Nowicki
5/5

Choć czas oczekiwania na potrawy był nieco dłuższy, warto było czekać na tak wyjątkowe dania.

Tadeusz Majewski
5/5

Menu w Dough it 2.0 jest krótkie, ale zróżnicowane, oferując klasyczne i mniej popularne pizze.

Marcin Nowicki
2/5

Ryszard Lewandowski
5/5

Lokalizacja na Promenadach Wrocławskich przy ul. Zakładowej 26b/LU2 jest bardzo dogodna i łatwo dostępna.

Tomasz Baran
5/5

Składniki na pizzy są wysokiej jakości, co wpływa pozytywnie na smak potraw.

Beata Nowak
4/5

Lokalizacja restauracji na Promenadach Wrocławskich jest dogodna i malownicza, co dodaje uroku doświadczeniu kulinarnej podróży.

Grzegorz Zalewski
4/5

Pizza gourmet z tatarem w Drevny Kocur to kontrowersyjna, ale smakowita propozycja, która zaskakuje oryginalnością i wyrafinowanym połączeniem smaków.

Mariusz Dudek
3/5

Wybór dań na menu jest zróżnicowany, od klasycznych pizz po mniej popularne propozycje jak pizza fritta czy gourmet. Ceny mogą być nieco wyższe, ale jakość składników jest zauważalna.

Małgorzata Grabowski
5/5

Opinie na temat pizzerii Dough it 2.0 są bardzo pozytywne.

Jerzy Jaworski
3/5

Po odwiedzeniu pizzerii Dough it 2.0 na Promenadach Wrocławskich, mogę powiedzieć, że lokalizacja jest dość skryta, ale wart jest wysiłku dotarcia do niego. Wnętrze jest skromne, ale kolorowe, co tworzy przyjemną atmosferę.

Maria Jankowski
5/5

Doświadczenie w restauracji Dough it 2.0 było bardzo pozytywne i zdecydowanie warto tam się wybrać na smaczny posiłek.

Halina Dudek

Jestem Halina, redaktorka strony internetowej Apetiblock Opinie. Moja pasja to pisanie recenzji produktów, firm i usług, aby pomóc innym w znalezieniu tego, czego szukają. Dzięki moim rzetelnym opiniom, użytkownicy mogą podejmować świadome decyzje zakupowe. Zawsze staram się przedstawić obiektywne i szczere opinie, aby zapewnić czytelnikom rzetelne informacje. Jako redaktor Apetiblock Opinie dążę do tego, aby każdy mógł znaleźć najlepsze rozwiązanie dla siebie na podstawie opinii innych użytkowników.

Go up