Opinie o winnych garażach

Winny Garaż Opinie

Winny Garaż to miejsce, które zdobywa coraz większą popularność wśród miłośników dobrej kuchni. Jednak, co takiego sprawia, że opinie na jego temat są tak entuzjastyczne?

Jak nie dopchniecie chlebkiem, to macie keto śniadanie jak złoto. To jest proste, szybkie, przyjmie dowolne dodatki i sprawdzi się i na długie weekendowe śniadanie, i na szybką akcję przed wyjściem do roboty. Szparagów nie trzeba wcześniej gotować, a łączny czas przygotowania to ok. 10 minut. Jak dla mnie - bomba.

Moja frittata jest dość cienka, bo robiłam ją z 4 jajek. Jeśli użyjecie większej ilości, to wyjdzie grubsza, ale będzie wymagała dłuższego smażenia. Zawsze na niewielkim ogniu i zawsze pod przykryciem, aż do ścięcia się jajek. A jeśli użyjecie białych szparagów, to prawdopodobnie trzeba je będzie obrać.

Frittata ze szparagami - przepis:

  • Składniki na 2 porcje:

    • 4-5 jajek (wiadomo, że zerówek)
    • 6-7 zielonych lub białych szparagów
    • 1 łyżka masła
    • 2-3 łyżki śmietanki 30% tłuszczu
    • ok 50 g sera koziego, owczego lub fety
    • listki bazylii do dekoracji
    • sól i pieprz do smaku

Wykonanie: Na patelni na średnim ogniu topimy masło. W tym czasie do miski wbijamy jajka, dolewamy śmietankę, doprawiamy solą i pieprzem i trzepaczką ubijamy na jednolitą masę. Szparagi myjemy, odłamujemy zdrewniałe końcówki, odcinamy główki, a pozostałą część tniemy obieraczką do warzyw na wstążki. Masę jajeczną wlewamy na patelnię, dodajemy wstążki i główki szparagów i smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem aż jajka się zetną. Przy tej ilości jaj potrwa to 5-7 minut. Po usmażeniu dekorujemy serem i bazylią i od razu podajemy.

Opinie użytkowników

Spodobał Ci się przepis? To fajnie ? Będzie mi miło, jeśli go polubisz lub udostępnisz. Dziękuję!

Drodzy Goście, przypominamy o nowych danych teleadresowych +48 692 786 041‬ - rezerwacje stolika oraz zamówienia na wynos‭+48 696 035 050‬ - organizacja przyjęć, telefon czynny: wt-pt od 12:00 do 20:00 e-mail: [email protected]

Średnia opinia: 3.76/5.

Beata Włodarczyk
5/5

Po zjedzeniu frittaty ze szparagami w Winny Garaż poczułam się naprawdę zadowolona. To prosta, ale wyjątkowo smaczna potrawa, którą z pewnością chętnie przygotuję ponownie. Polecam każdemu spróbować

Jacek Adamczyk
2/5

Po moim doświadczeniu w Winny Garaż, nie mam zamiaru wracać tam ponownie.

Stanisław Górski
5/5

Nie musiałam gotować szparagów wcześniej, co sprawiło, że cała potrawa była jeszcze szybsza do przygotowania. Frittata ze szparagami w Winny Garaż to prawdziwa przyjemność dla podniebienia.

Michał Nowakowski
2/5

Nie polecam tego miejsca ze względu na brak profesjonalizmu personelu, który był mało uprzejmy.

Adam Nowicki
4/5

Po zjedzeniu frittaty ze szparagami w Winny Garaż czułam się pełna i zadowolona. To naprawdę wyjątkowe doświadczenie kulinarne, które warto powtórzyć.

Monika Sikora
4/5

Jestem zachwycona smakiem frittaty - delikatność jajek, świeżość szparagów i aromat sera koziego tworzą wyjątkowe połączenie.

Ryszard Michalski
5/5

Przepis na frittatę ze szparagami jest banalnie prosty, a efekt końcowy - apetyczny i smaczny. Zdecydowanie polecam spróbować tego dania w Winny Garaż

Joanna Zieliński
4/5

Winny Garaż ma świetny przepis na frittatę ze szparagami, który jest banalnie prosty do wykonania. Idealny na szybkie danie przed wyjściem do pracy.

Dariusz Woźniak
2/5

Ceny w tej restauracji są zdecydowanie zbyt wygórowane jak na serwowane dania.

Paweł Kwiatkowski
4/5

Winny Garaż to idealne miejsce na szybkie i smaczne śniadanie. Frittata ze szparagami jest prosta w przygotowaniu i idealna na długie weekendowe śniadanie.

Jan Wójcik
4/5

Smażyłam frittatę z szparagami na niewielkim ogniu pod przykryciem, aż jajka się ścięły. Wyszło pyszne i soczyste danie.

Renata Nowicki
4/5

Moja frittata wyszła idealnie cienka, bo użyłam 4 jajek. Można dostosować grubość do własnych preferencji, co jest świetne.

Agnieszka Kozłowski
5/5

Winny Garaż to idealne miejsce na pyszne śniadanie, które można szybko przygotować i dowolnie urozmaicić dodatkami. Moja frittata była jak złoto, a czas przygotowania to zaledwie 10 minut - bomba

Roman Mazur
2/5

Zamówiłem jedzenie na wynos i było totalnie zimne, kompletnie nie spełniło moich oczekiwań.

Ryszard Zieliński
2/5

Obsługa w Winny Garaż pozostawia wiele do życzenia, czekałem bardzo długo na zamówienie.

Krzysztof Dudek
2/5

Nie jestem zadowolony z jakości potrawy, frittata ze szparagami była zbyt sucha i mało smaczna.

Jolanta Kamiński
5/5

Szparagi dodają frittacie wyjątkowego smaku, a przygotowanie potrawy zajmuje naprawdę niewiele czasu. W Winny Garaż można poczuć się jak w domu, delektując się smacznymi daniami.

Maria Mazur
4/5

Nie musiałam wcześniej gotować szparagów, co oszczędziło mi czasu. Cały proces przygotowania frittaty zajmuje około 10 minut - rewelacja

Marek Krawczyk
5/5

Moja frittata była cienka, bo użyłam tylko 4 jajek, ale można zrobić ją grubszą z większą ilością jajek. Ważne jest smażenie na niewielkim ogniu i pod przykryciem - wtedy jajka się ładnie ścięły.

Halina Nowicki
5/5

Nie ma nic lepszego niż ciepłe i domowe śniadanie, zwłaszcza gdy jest tak proste do przygotowania jak frittata ze szparagami. W Winny Garaż można się delektować pysznymi potrawami bez zbędnego stresu.

Maria Wiśniewski
4/5

Dekorowanie frittaty serem i bazylią dodaje wyjątkowego smaku. To prosta i elegancka potrawa, którą warto spróbować.

Henryk Majewski

Jestem Henryk, dziennikarz z pasją do pisania recenzji na stronie internetowej Apetiblock Opinie. Moja praca polega na dzieleniu się rzetelnymi opiniami na temat różnych produktów, firm i usług, aby pomóc użytkownikom w podjęciu właściwej decyzji zakupowej. Moje recenzje oparte są na autentycznych doświadczeniach i opinii innych użytkowników, co sprawia, że portal jest niezwykle wartościowym źródłem informacji. Zapraszam do odwiedzania strony i odkrywania, czego szukasz!

Go up