Recenzje restauracji: Odkryj najlepsze miejsca na obiady

Opinie restauracji

Restauracja Zamkowa to miejsce o bogatej historii, położone w romantycznym parku zamkowym. Oferuje noclegi na zamku oraz wyjątkową gastronomię, której szef kuchni poleca.

Atrakcje

  • Bogata historia zamku
  • Romantyczny park zamkowy
  • Pokoje z epoki

Gastronomia

Restauracja Zamkowa oferuje wyjątkowe dania przygotowywane z lokalnych produktów. Kawiarnia Zamkowa to idealne miejsce na relaksującą kawę.

Opinie gości

Prosimy o Państwa opinie dotyczące naszej Restauracji Zamkowej, Kawiarni oraz Drink Baru 700+. Które z dań przygotowywanych w naszej zamkowej kuchni jest Państwa ulubione?

43 myśli nt. „Opinie gości restauracji”

Jola Mudlaff, 11 maja 2012 o 17:30

Polecam Restaurację Zamkową! Jej klimat i kunszt kulinarny najlepiej opisuje krytyk kulinarny Artur Michna

maciek, 12 listopada 2012 o 06:12

Restauracja Zamkowa godna polecenia. Obsługa, menu, atmosfera - najwyższa klasa. Dziękujemy za mile doznania.

Elżbieta i Zdzisław Cymerys - przejazdem 12.02 2013 r., 16 lutego 2013 o 12:12

Obsługa na najwyższym poziomie! Potrawy wyśmienite, rozkosz dla podniebienia. Atmosfera wnętrza zwielokrotnia przyjemne doznania.

Helena Dametka, 3 stycznia 2014 o 10:32

Zamawiałam obiad imieninowy w dniu Nowego Roku. Wszystko było tak jak oczekiwałam. Sala przygotowana i udekorowana. Sam obiad . większość gości zamówiła rosół z bażanta - który okazał się bardzo delikatny i dobry chociaż. troszkę niedoprawiony. Ceny dość wysokie. W sumie wrażenie pozytywne i miła obsługa.

admin, 10 stycznia 2014 o 16:05

Z uwagą odczytaliśmy zarówno dobre jak i krytyczne Pani uwagi. Serwowane tego dnia potrawy zaspokoiły kulinarne oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy.

Wioletta, 9 listopada 2014 o 15:48

Szczerze polecam. Przyjazna atmosfera, idealna obsługa. Jedzenie zachęca do kolejnych wizyt. Ceny przystępne.

Domki nad morzem Balfala, 19 stycznia 2015 o 19:48

Dania wyśmienite, sycące i przygotowane z dbałością o klienta. Obsługa świetnie doradza. Polecam!

agness1909, 26 lipca 2015 o 18:36

Chłodnik z botwinki przepyszny. Wystrój restauracji klimatyczny, obsługa profesjonalna. Polecam!

Misha Goraj, 8 października 2015 o 21:02

Amazing setting, unique ambiance and wonderful food. Wild boar pierogi was a memorable dish. Heartfelt complements to the Head Chef.

Bernie Carolan, 8 października 2015 o 21:18

Pięknie położony pałac, przemiła obsługa i jedzenie palce lizać. Moja ulubiona potrawa to makaron w sosie kurkowym. Do zobaczenia wkrótce!

Średnia opinia: 3.9/5.

Marek Nowicki
3/5

Szef kuchni polecający dania, takie jak Chłodnik z botwinki, potwierdza wysoką jakość i dbałość o smak w restauracji Zamkowej.

Beata Zieliński
4/5

Kawiarnia Zamkowa to idealne miejsce na relaks i delektowanie się pyszną kawą.

Justyna Dudek
4/5

Restauracja Zamkowa to miejsce o niezwykłym klimacie i wyśmienitym kunszcie kulinarnym.

Mariusz Michalski
4/5

Imprezy plenerowe i okolicznościowe organizowane w Restauracji Zamkowej są zawsze dopracowane i niezapomniane.

Irena Malinowski
3/5

Obsługa w restauracji jest profesjonalna i przyjazna, co dodaje uroku do doświadczenia gastronomicznego.

Danuta Adamczyk
5/5

Szef Kuchni w Restauracji Zamkowej zawsze zachwyca swoimi kulinarnymi kreacjami, które rozbudzają wszystkie zmysły.

Jerzy Dąbrowski
4/5

Potrawy serwowane w Restauracji Zamkowej są wyśmienite i rozkoszą dla podniebienia.

Tadeusz Król
4/5

Atmosfera w Restauracji Zamkowej jest niepowtarzalna i sprawia, że chce się tam wracać.

Kinga Adamczyk
5/5

Opinie gości Restauracji Zamkowej mówią same za siebie - wysoka jakość potraw, przyjazna obsługa i niepowtarzalny klimat sprawiają, że warto tam wracać wielokrotnie.

Paweł Kwiatkowski
2/5

Restauracja Zamkowa miała słabą obsługę, menu było mało zróżnicowane, a atmosfera pozostawiała wiele do życzenia. Doświadczenie nie spełniło moich oczekiwań, a ceny były zdecydowanie zbyt wysokie.

Barbara Dąbrowski
3/5

Jadalnia w zamku stwarza wyjątkową atmosferę, idealną zarówno na romantyczną kolację, jak i na spotkanie z przyjaciółmi.

Bożena Grabowski
4/5

Lokalizacja Restauracji Zamkowej w romantycznym parku zamkowym dodaje uroku każdej wizycie.

Kinga Wojciechowski
5/5

Restauracja Zamkowa to miejsce pełne historii i romantyzmu, idealne na spędzenie wieczoru w magicznej atmosferze.

Halina Nowicki
4/5

Opinie gości Restauracji są zgodne - Restauracja Zamkowa to miejsce godne polecenia ze względu na wysoką jakość obsługi i wyśmienite potrawy.

Henryk Kozłowski
4/5

Obsługa w Restauracji Zamkowej jest na najwyższym poziomie - zawsze miła i profesjonalna.

Paweł Rutkowski
4/5

Szef kuchni w Restauracji Zamkowej zawsze poleca najlepsze dania, które zachwycają smakiem.

Mariusz Sikora
3/5

Restauracja Zamkowa oferuje wyśmienite potrawy przy zachowaniu wysokiej jakości obsługi oraz unikalnej atmosfery zamku.

Halina Olszewski
3/5

Menu w restauracji jest zróżnicowane i dopasowane do wymagań kulinarnych, co sprawia, że każda wizyta jest kulinarnej podróżą.

Dariusz Adamczyk
5/5

Kawiarnia Zamkowa to idealne miejsce na relaks przy aromatycznej kawie i wyśmienitych deserach, które rozpieszczają podniebienie.

Jan Olszewski
4/5

Menu w Restauracji Zamkowej jest bogate i zróżnicowane, zawsze znajduję coś dla siebie.

Jolanta Nowak
2/5

Podczas mojej wizyty w restauracji zamkowej dostrzegłem niedopracowanie w serwowanych potrawach. Choć smaki były chwalone, sposób podania dań pozostawiał wiele do życzenia. Ziemniaki i mięso były podawane oddzielnie, co spowodowało, że niektóre dania ostygły zanim zdążyłem je zjeść. Ceny również były zdecydowanie zbyt wysokie jak na jakość usług.

Justyna Malinowski
5/5

Imprezy plenerowe organizowane przy Zamkowej Restauracji są niezapomniane, dzięki pięknej scenerii i doskonałej obsłudze.

Tomasz Kozłowski

Jestem Tomasz, ekspert z portalu Apetiblock Opinie. Moja pasja to recenzowanie produktów, firm i usług, aby pomóc użytkownikom w znalezieniu tego, czego szukają. Dzięki moim prawdziwym opiniiom, możesz podejmować świadome decyzje zakupowe i korzystać z najlepszych ofert na rynku. Śledź moje artykuły i bądź na bieżąco z najnowszymi trendami i rekomendacjami dotyczącymi produktów. Zaufaj mojemu doświadczeniu i znajdź najlepsze rozwiązania dla siebie!

Go up

Używamy własnych plików cookie oraz plików cookie stron trzecich, aby poprawić użyteczność nawigacji i zbierać informacje. Pliki cookie nie są używane do zbierania informacji osobistych. Jeśli zaakceptujesz tę funkcję, zostaną zainstalowane tylko pliki cookie, które nie są niezbędne do nawigacji. Więcej informacji